Wie zijn wij?

Hallo, Ik ben Raymond Vis, uw onafhankelijke adviseur. Ik werk al bijna 20 jaar met veel plezier als ondernemer in de financiële dienstverlening. Het leukste aan mijn werk is dat ik dagelijks met andere ondernemers mag praten en helpen bij het nemen van beslissingen in hun bedrijfs en privé leven. Dat zijn altijd leerzame maar vooral boeiende gesprekken omdat geen twee ondernemers hetzelfde zijn.

Goedendag, Ik ben Dennie Terschegget, Ik zit al ruim 15 jaar in de financiële dienstverlening en ik ben zelfs pensioen expert. Maar ook in de wereld van de schadeverzekeringen ben ik erg ervaren. Het leukste aan mijn werk vind ik dat elke situatie weer anders is en doordat wij onafhankelijk zijn kunnen wij voor iedere klant maatwerk leveren. En dat levert een heleboel tevreden klanten op. En een blije adviseur!